Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک ملی ایران در راستای حفظ منافع مشتریان، نسبت به شگردهای جدید کلاهبرداران از طریق ارسال پیامک های تلفن همراه مبنی بر این که یارانه شما قطع شده است، هشدار داد.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام روابط عمومی بانک ملی ایران، بنا بر گزارش‌های رسیده، اخیراً کلاهبرداران در برخی از مناطق محروم و دور افتاده کشور در شگردی جدید، پیامکی با این عنوان که «یارانه شما قطع شده است و جهت اطلاع از یارانه خود به لینک زیر مراجعه فرمایید» از طریق تلفن همراه به مردم ارسال می کنند و با این روش نسبت به سوءاستفاده از حساب مشتریان بانکی اقدام می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این روش، برخی از مشتریان بدون در نظر گرفتن مخاطرات موجود به آدرس دریافتی مراجعه و اطلاعات حساب و کارت خود نظیر رمز دوم و CVV۲ را ثبت نموده که سارقان و کلاهبرداران پس از جمع آوری اطلاعات مشتریان حساب‌های آنها را تخلیه می‌کنند.

بانک ملی ایران از هموطنان و مشتریان عزیز تقاضا دارد برای پیشگیری از هرگونه کلاهبرداری احتمالی و متضرر شدن، به هیچ عنوان این گونه تماس ها را ترتیب اثر نداده و در صورت دریافت این گونه پیامک های مشکوک هوشیاری لازم را داشته باشند و مراتب را به حراست بانک و یا مسئولان انتظامی گزارش دهند.

بر این اساس بانک ملی ایران تاکید می کند مشتریان گرامی برای پیشگیری از کلاهبرداری های احتمالی و متضرر شدن، اپلیکیشن ۶۰ را از طریق سایت بانک ملی ایران نصب و راه اندازی کنند.

بانک ملی ایران استفاده از اپلیکیشن کاربردی ۶۰ را به عنوان یکی از ابزارهای مفید بر روی گوشی های تلفن همراه به جهت گسترش شیوه های پرداخت و به منظور بالا بردن امنیت تراکنش های بانکی یک گزینه مناسب و منطقی معرفی می‌کند.

انتهای رپرتاز خبری

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بانک بانک ملی ایران كلاهبرداري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۰۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و دستگیری کلاهبردار اینترنتی رسید جعلی بانک

علی عباسی‌کسانی رئیس پلیس استان کرمانشاه در جمع خبرنگاران، گفت : با مراجعه یکی از شهروندان به ماموران انتظامی سنقروکلیایی مبنی بر اینکه در بازار احشام این شهرستان مشغول فروش احشام بوده که شخصی با مراجعه به وی و نمایش رسید بانکی ۲ رأس گوسفند از وی دریافت کرده، اما پس از ساعتی متوجه شده پولی به‌حسابش واریز نشده و مورد کلاهبرداری قرارگرفته است.

وی ادامه داد: با بررسی‌های اولیه و اقدامات تخصصی، مشخص شد که فرد کلاهبردار با ایجاد یک رسید جعلی توسط برنامه‌های موبایلی و با نشان دادن یک رسید بانکی جعلی پس از دریافت احشام، بازار را ترک کرده است.

رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه ادامه داد: مأموران پلیس فتا اقدامات تخصصی خود را آغاز کردند و پس از تحقیقات گسترده و همه‌جانبه ردپای مجرم شناسایی کرده و پس از هماهنگی با مرجع قضائی، متهم در اقدامی غافلگیرانه در مرکز استان دستگیر و به پلیس فتا انتقال داده شد و در بازجوییی‌ها به کلاهبرداری اعتراف کرد.

وی گفت: فروشندگان طعمه‌های مناسبی برای کلاهبرداری با رسید جعلی هستند لذا اگر قصد فروش کالایی را دارند تا زمان دریافت پیامک واریز وجه از سرشماره اصلی بانک عامل و مطابقت با میزان موجودی حساب خود، از ارائه کالا به خریدار خودداری کرده و مواظب شگرد کلاهبرداری با ساخت رسید‌های اینترنتی جعلی باشند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • شناسایی و دستگیری کلاهبردار اینترنتی رسید جعلی بانک
  • هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • بانک کشاورزی چک الکترونیک سایر بانک‌ها را نقد می کند
  • هشدار نگران‌کننده یک اقتصاددان نسبت به تشدید تورم/ نرخ واقعی تورم کشور چه عددی است؟
  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود/ هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • ساعت اوج یعنی چه و چرا باید برق کمتری مصرف کنیم؟
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • توصیه به یارانه‌بگیران/ چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • هشدار نسبت به کلاهبرداری از مردم در پوشش خرید و فروش عتیقه